39 metų 206 cm ūgio krepšininkas apsivilks Milano „Armani Olimpia“ marškinėlius. Tai atskleidė šios komandos vyriausiasis treneris Ettore Messina.

Strategas apie papildymą prabilo po to, kai jo vadovaujama ekipa Italijos čempionato antrajame ture 65:73 netikėtai nusileido Brešos „Germani“ komandai.

Madų sostinės klubas vis dar rungtyniauja be po traumos sveikstančio Artūro Gudaičio.

Pasak pranešimų, kovoje dėl L. Scola parašo italai nurungė Madrido „Real“ ir Buenos Airės „Boca Juniors“ komandas.

Pastaruosius dvejus metus veteranas žaidė Kinijoje, prieš tai dešimt sezonų praleido NBA, o 1998-2007 metais gynė Vitorijos „Baskonia“ garbę.

Šiemet pasaulio čempionate L. Scola tapo vicečempionu ir simbolinio geriausiųjų penketo nariu. Per rungtynes puolėjas vidutiniškai rinko po 17,9 taško bei po 8,1 atkovoto kamuolio.

„Armani Olimpia“ jau antrajame Eurolygos ture stos į kovą su Kauno „Žalgiriu“. Šarūno Jasikevičiaus treniruojamus Lietuvos čempionus Milano ekipa namuose priims spalio 11-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)