Visgi, kaip po rungtynių atskleidė vyriausiasis kauniečių treneris Šarūnas Jasikevičius, viskas nebuvo taip jau paprasta, kaip galėjo pasirodyti – dėl komandą užpuolusio viruso buvo iškilusi grėsmė, kad šis mačas laiku neįvyks.

„Reikia pripažinti, kad mums buvo sunkios dienos. Labai komanda užvirusavo: vakar iš viso ne kokia sveikata buvo gal septyniems-aštuoniems žaidėjams. Buvo galimybė, kad net nukelsime šitas rungtynes, bet vėliau jie pasijuto kažkiek normaliau – bent jau iki kondicijos žaisti.

Tokioje situacijoje reikia išskirti žaidėjų charakterį, nes dėl šito viso dalyko tikrai negalėjome išpildyti daug ko. Galvos nedirbo, ypač pirmoje pusėje, nes, ko gero, kai tu ant tualeto prasėdi, nėra jau taip lengva atlikti visas detales aikštėje. Todėl galime būti patenkinti šitomis rungtynėmis ir pergale. Dabar svarbiausias dalykas mums – dieną pailsėti ir atsigauti fiziškai“, – spaudos konferencijoje sakė Šaras.

Veikiausiai dėl minėto viruso LKL susitikimą praleido Alexas Perezas.

Žalgiriečiams Kėdainiuose 18 taškų per 18 minučių surinko Zachas LeDay'us (6/6 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai, 3/4 baudos), 13 taškų pridėjo Jockas Landale'as, 10 – Marius Grigonis, kuris mačo pradžioje susižeidė kelį, bet paskui grįžo į aikštę.

9 taškais pasižymėjo Nigelas Hayesas, 8 – Thomasas Walkupas, 7 – Rokas Jokubaitis, 5 – Lukas Lekavičius (7 rez. perd.) ir Karolis Lukošiūnas.

Šis mačas „Žalgiriui“ buvo generalinė repeticija prieš naująjį Eurolygos sezoną. Jau kitą penktadienį, spalio 4 d., kauniečiai namuose priims Vitorijos „Baskonią“, kuriai veikiausiai nepadės ne tik sunkią traumą patyręs Jaysonas Grangeris, bet ir negaluojantis Nikas Stauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)