Šeštus metus „Žalgiriui“ atstovausiantis puolėjas teigė, kad po rinktinės grįžti į klubą nebuvo sudėtinga.

„Iš tiesų nieko labai naujo nepamačiau – viskas matyta ir žinoma. Nebuvo sudėtinga grįžti ir integruotis į procesą – viskas pažįstama. Žinoma, komandoje yra naujokų, naujų asmenybių. Žinoma, ryšio dar nėra, bet laukia ilgas sezonas. Manau, kad susibendrausime ir susižaisime. Viskas bus gerai“, – Krepšinis.lt sakė E. Ulanovas.

27-erių krepšininkas teigė, kad kol kas žaidėjų susirinkimo dar nebuvo, tačiau komandai keliami tikslai jau aiškūs.

„Tikslai visuomet keliami aukščiausi. Paskutiniai keleri metai „Žalgiriui“ Europoje buvo sėkmingai, jau nekalbant apie Lietuvą. Eurolygoje bus labai sunku, prisidėjo dar dvi komandos. Pradžioje galvojame apie aštuntuką. Tai būtų logiškiausia. Tada žiūrėsime, kas bus toliau, nors vien patekti į aštuntuką bus velniškai sunku“, – neslėpė E. Ulanovas.

„Žalgiris“ penktadienį pristatė naują ekipos sudėtį, o pirmasis LKL susitikimas laukia sekmadienį išvykoje prieš „Šiaulius“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)