Iki pertraukos „Pieno žvaigždės“ niekuo nenusileido šeimininkams, kuriems laimėti pirmą mačo dalį leido tik Eimanto Bendžiaus paskutinę antro kėlinio sekundę pataikytas tritaškis – 42:41.

Trečiame ketvirtyje Dainiaus Adomaičio auklėtiniai atitrūko dviženkliu skirtumu, o mačo pabaigoje pavojingai priartėti varžovams nebeleido.

Nesulaikomas buvo naujų kapitono pareigų įkvėptas E. Bendžius: puolėjas pataikė visus 4 dvitaškius, 5 iš 7 tritaškių ir iš viso surinko 24 taškus bei 9 atkovotus kamuolius.

Apskritai „Rytas“ buvo pavojingas prie trijų taškų linijos – tikslą pasiekė 12 tolimų metimų iš 24 bandymų (50 proc.).

Iš keturių vilniečių naujokų tik Francisco Cruzui pavyko iš karto sužibėti rezultatyvumu. Gynėjas iš Meksikos pelnė 11 taškų.

Naudingas buvo ir Terrellas Holloway, surinkęs 6 taškus ir 5 rezultatyvius perdavimus, o Dovis Bičkauskis ir Cameronas Bairstow pridėjo po 4 taškus. Australas pataikė tik 2 iš 8 metimų „iš žaidimo“, o rungtynių pabaigoje sėdo ant atsarginių suolo nubaustas nesportine pražanga.

„Rytas“: Eimantas Bendžius 24, Evaldas Kairys 12, Francisco Cruzas ir Mindaugas Girdžiūnas – po 11, Arnas Butkevičius 9.

„Pieno žvaigždės“: Johnas Gillonas 23, Arvydas Šikšnius ir Paulius Petrilevičius – po 12, Laimonas Kisielis ir Miha Lapornikas – po 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)