„Olympiakos“ bus pirmasis Eurolygos klubas, nesivaržysiantis nacionalinėse pirmenybėse, iš kurių buvo ištremtas dėl skandalingų neatvykimų į rungtynes.

„Tikimės sėkmingo žygio Eurolygoje. Tai bus istorinės reikšmės sezonas, kai mes pirmą kartą kovosime tik Eurolygoje. Puiku, kad pastaroji auga, plečiasi dalyvių skaičius, tvarkaraštis“, – teigė P. Angelopoulas.

„Europos krepšinio likimas šiame sezone gali pasikeisti. Bent jau Graikijos – tai tikrai. Sakėme, kad neatsitrauksime, ir savo žodžius išpildėme“, – pridūrė G. Angelopoulas.

„Olympiakos“ žais tik antrame pagal pajėgumą Graikijos divizione, o pagrindinė sudėtis visą dėmesį sutelks į Eurolygą, kurioje pirmą kartą varžysis 18 ekipų.

Eurolygos sezonas startuos spalio 3 d.

Pirėjo klubas per savo istoriją 12 kartų tapo Graikijos čempionu ir triskart triumfavo Eurolygoje.

Graikijos krepšinio federaciją „Olympiacos“ vadovybė ne kartą kaltino pataikaujant principiniam konkurentui Atėnų „Panathinaikos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)