Eurolygoje žaisiantys Chimkų atstovai 82:90 (16:19, 21:24, 20:24, 25:23) pralaimėjo Adrijos lygos komandai „Zadar“.

„Chimki“ ekipa kroatus vijosi visas rungtynes, koją Rusijos komandai kišo klaidos, kurių R. Kurtinaičio auklėtiniai padarė 19 (varžovai suklydo 21 kartą).

22 taškus pralaimėjusiems pelnė Jeremy Evansas, 20 – Dairis Bertanis (4 klaidos), 16 – Janis Timma (3/11 trit.), 15 – Devinas Bookeris.

J. Timma rungtynių pabaigoje nesuvaldė emocijų, užsipuolė teisėją ir buvo nubaustas technine pražanga, kuri latviui buvo ir penktoji. Tuo pasinaudoję šeimininkai įtvirtino savo pergalę.

Nugalėtojams 22 taškus surinko Bryonas Gregory Allenas.

Ketvirtadienį „Chimki“ žais su Roko Giedraičio Berlyno ALBA, o penktadienį – su Eurolygos vicečempione Stambulo „Anadolu Efes“.

Tuo metu kita Eurolygoje žaisianti Rusijos komanda – Maskvos CSKA – kontrolinėse rungtynėse Antalijoje paliko šlapią vietą iš turkų „Buyukčemekce“ ekipos – 116:75.

Eurolygos čempionams 22 taškus pelnė ir 5 kamuolius atkovojo Johannesas Voigtmannas, Ronas Bakeris pridėjo 15 taškų, Nikita Kurbanovas ir Joelis Bolomboy'us – po 11 taškų.

Eurolygos sezonas prasidės pirmąją spalio savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)