Pirėjuje Davido Blatto treniruojama ekipa 77:82 (16:22, 20:19, 20:21, 21:20) nusileido kitai Eurolygoje žaisiančiai komandai – Belgrado „Crvena Zvezda“.

Po pasaulio čempionato šiek tiek atsipūtęs puolėjas iš Lietuvos šiose rungtynėse pelnė 9 taškus.

Rezultatyviausias „Olympiakos“ gretose buvo Kevinas Punteris – 17 taškų. Georgios Printezis pridėjo 16, Brandonas Paulas – 14 taškų.

Serbijos čempionams Derrickas Brownas surinko 14, Stratosas Perperoglou – 13, Billy Baronas – 12 taškų.

Eurolygos sezonas prasidės pirmąją spalio savaitę.

Pažymėtina, kad kontrolinių rungtynių cikle šis pralaimėjimas Pirėjo klubui buvo antras paeiliui. Prieš tai D. Blatto ir Kęstučio Kemzūros auklėtiniai nusileido Kazanės UNIKS krepšininkams – 62:67. Rugsėjo 11-ąją vykusiose rungtynėse M. Kuzminskas dar nežaidė.

Pasaulio čempionatas Kinijoje nesėkmingas buvo tiek Lietuvos rinktinei, tiek pačiam M. Kuzminskui. Komanda nepateko į atkrintamąsias varžybas, o pats 29-erių metų 205 cm ūgio puolėjas per 5 rungtynes ant parketo vidutiniškai praleido po 16,5 min., pelnė po 7 taškus ir atkovojo po 3 kamuolius.

Dvitaškius čempionate jis metė 55 proc., tritaškius – 27 proc., o baudas – 57 proc. taiklumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)