„Pirmą kartą tapau kapitonu. Pareigos yra atsakingos. Per karjerą tikrai esu turėjęs gerų pavyzdžių, todėl stengsiuosi iš jų kažką pasiimti.

Pirmą kartą atvykus jau jaučiau, kad būsiu kapitonu, nes kiti žaidėjai bandė visus rūpimus klausimus derinti su manimi. Stengiuosi būti pavyzdžiu ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų“, – sakė V. Lipkevičius.

„Lietkabelis“ taip pat atsisveikino su peržiūroje dalyvavusiu Roku Stankevičiumi. Artimiausiu metu komandą papildys naujokas, žaidžiantis gynėjo pozicijoje.

Tuo metu sudėtyje esantys žaidėjai išsidalijo marškinėlių numerius: pirmasis pristatymo metu ant parketo išbėgs Kendrickas Brownas, kuris pasirinko 2-ąjį numerį, po jo seks Femi Olujobi (3 numeris), Željko Šakičius pasirinko 4-ąjį numerį, o Stefanas Sinovecas pasiliko savo 5-ąjį.

Tomas Lekūnas pasirinko 8-ąjį numerį, panevėžietis Tadas Vaičiūnas žais 9-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais, o kapitonas V. Lipkevičius ant krūtinės ir nugaros turės 10-ąjį numerį.

Panevėžietis Gabrielius Maldūnas liko ištikimas savo 12-ąjam numeriui, Martynas Sajus – 19-ajam, Tomas Dimša – 33-ajam, o Marius Valinskas – 99-ajam.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)