Antrą sezoną Kaune likęs Thomasas Walkupas nusprendė 7 numeriu pažymėtus marškinėlius iškeisti į pastaraisiais metais Brandonui Daviesui priklausiusį numerį 0.

„Visada norėčiau turėti Nr. 0, tačiau puikiai suprantu, kad pirmenybė tenka komandos senbuviams, – prieš metus per numerių dalybas kalbėjo T.Walkupas.

Būtent T.Walkupas komandos pristatymo metu pirmasis sulauks ovacijų „Žalgirio“ arenoje, iš kart po jo rikiuosis trys naujieji žalgiriečiai – pirmasis numeris atiteko Nigeliui Hayesui, 2-ąjį numerį išsirinko meksikietis Alexas Perezas, o namo sugrįžęs Lukas Lekavičius vilkės savo mėgstamą 4-u numeriu pažymėtą aprangą.

Į Lietuvą atvykęs Zachas LeDay liko ištikimas sau ir neatsisakė Pirėjo „Olympiacos“ gretose sėkmę atnešusio 32-ojo numerio, ištikimybę pademonstravo ir su Australijos rinktine šiuo metu pasaulio pirmenybėms besiruošiantis Jockas Landale‘as – aukštaūgis pasirinko iki tol kitose komandose turėtą 34-ąjį numerį.

Į galutinį Lietuvos rinktinės dvyliktuką besikabinantis Martinas Gebenas taipogi bus atpažįstamas su sau įprastu 23-iuoju numeriu. Pokyčių numerių pasirinkimuose nepademonstravo ir kiti žalgiriečiai: ilgametis komandos kapitonas Paulius Jankūnas vilkės 13-ąjį numerį, Laurynas Birutis pasiliko – 17-ąjį, Artūras Milaknis – 21-ąjį, Rokas Jokubaitis – 31-ąjį, Marius Grigonis 40-ąjį, o Edgaras Ulanovas – 92-ąjį numerius.

Pirmuosius treniruočių vaisius „Žalgirio“ krepšininkai galės raškyti jau rugsėjo pradžioje, kuomet sužais dvejas draugiškas rungtynes Kaune už uždarų durų.

Rugsėjo 1-ąją lauks mačas su Panevėžio „Lietkabeliu“, o rugsėjo 3 dieną Kaune svečiuosis Eurolygos kovoms taip pat besiruošiantys Rimo Kurtinaičio treniruojami Maskvos srities „Chimki“ krepšininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)