Lietuvos komandai 23 taškus pelnė Paulius Murauskas (8 atk. kam.), 22 – Emilis Butkus (10 atk. kam.), 12 – Tautvydas Baltrušaitis, 10 – Lukas Pivoriūnas.

Lietuvos krepšininkai dėl devintosios vietos kovos su Šiaurės Makedonijos ir Slovėnijos poros nugalėtoja.

Iš kovos dėl medalių pasitraukusi Lietuvos jaunučių (iki 16 metų) krepšinio rinktinė trečiadienį išliejo apmaudą ant kaimynų latvių galvų. Varžybas dėl 9-16 vietų Udinėje (Italija) vykstančiame Europos čempionate lietuviai pradėjo pergale 93:63 (25:12, 21:12, 24:24, 23:15).

Primename, kad lietuvių viltis pakovoti dėl apdovanojimų aštuntfinalyje užgesino Graikijos bendraamžiai, laimėję 67:56. Grupės varžybose Rolando Rakučio auklėtiniai įveikė estus ir slovėnus, o turkams pralaimėjo po pratęsimo.

Šią vasarą tuščiomis iš įvairių amžiaus grupių turnyrų grįžo ir visos kitos Lietuvos jaunimo rinktinės.

Vis dėlto 16-mečių galutinė pozicija bus prasčiausia. 20-mečiai Europos čempionate buvo penkti, 19-mečiai planetos pirmenybėse užėmė ketvirtą vietą, 18-mečiai žemyne liko septinti, o 15-mečiai Europos jaunimo olimpiniame festivalyje tenkinosi penkta pozicija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)