Naujasis sezonas startuos rugsėjo 21 dieną Klaipėdoje, kur vyks intriguojančios atidarymo rungtynės tarp „Neptūno“ ir Utenos „Juventus“ klubų.

Tą pačią dieną, šeštadienį, taip pat laukia sostinėje vyksianti Vilniaus „Ryto“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ dvikova bei Panevėžio „Lietkabelio“ ir Prienų „CBet“ mūšis.

Čempionas Kauno „Žalgiris“ sezoną pradės sekmadienį rungtynėmis „Šiauliuose“, o pirmas turas baigsis pirmadienį Alytaus „Dzūkijos“ ir Kėdainių „Nevėžio“ rungtynėmis.

Visas reguliariojo sezono tvarkaraštis pasiekiamas paspaudus čia.

Praėjusio sezono finalo dalyviai Vilniaus „Ryto“ ir „Žalgirio“ krepšininkai į pirmą tarpusavio akistatą stos spalio 20 dieną sostinėje.

Lygiai po savaitės, spalio 27 dieną, į „Žalgirio“ areną atvyks ir kauniečiams pažįstamais veidais pasipildžiusi „CBet“. Prie Prienų ekipos vairo stojo praėjusį sezoną „Žalgirio“ dublerius treniravęs Mantas Šernius, o sudėtį papildė „Žalgirio“ skolinti Arnas Velička, Lukas Uleckas bei prancūzas Tomas Digbeu.

Į kalėdinę pertrauką „Besafe–LKL“ kelsis gruodžio 23 dieną vyksiančiomis „Neptūno“ ir „Pieno žvaigždžių“ rungtynėmis, o sugrįš gruodžio 28-ąją, kai susidurs „Rytas“ ir „Lietkabelis“.

Krepšinio kovos sirgalius džiugins ir antrąją Velykų dieną – vyks net trejos rungtynės, tarp kurių – šventę papuošianti „Ryto“ bei „Žalgirio“ akistata.

Preliminariai numatoma, kad reguliarusis „Betsafe–LKL“ sezonas finišuos gegužės 7 dieną – keliomis dienomis anksčiau nei šį sezoną. Vis dėlto Lietuvos klubams sėkmingai pasirodžius tarptautiniuose turnyruose numatomos tvarkaraščio korekcijos.

Ketvirtfinaliai bus žaidžiami iki dviejų pergalių, o pusfinaliai – iki trijų laimėjimų.

Finalo ir mažojo finalo serijos numatomos gegužės 31 – birželio 11 dienomis ir bus žaidžiamos iki trijų pergalių.

Oficialia „Betsafe–LKL“ čempionato transliuotoja ir toliau lieka BTV televizija, rodysianti ryškiausias sezono rungtynes. Visas dvikovas taip pat bus galima tiesiogiai stebėti DELFI TV ir LKL.lt tinklalapyje nemokamai vartotojams Lietuvoje, vartotojai užsienyje transliacijas galės stebėti mokamoje platformoje „Fanseat.com“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)