Artėjantis sezonas klaipėdiečiui bus jau šeštasis uostamiesčio ekipoje, į kurią jis sugrįžo praėjusio sezono viduryje bei vėliau stipriai prisidėjo prie iškovotos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzos.

„Namie žaisti visada smagiausia, – bcneptunas.lt sakė D. Gailius. – Klubas pasiūlė geras sąlygas, o mes su šeima džiaugiamės likdami Klaipėdoje. Naujas treneris, nauji iššūkiai, visa tai suviliojo. Pasiūlymų buvo ir daugiau, bet viską apsvarstėme ir nusprendėme likti „Neptūne“.

D. Gailius į „Neptūną“ sugrįžo praėjusio sezono viduryje ir LKL sužaidė 26 mačus bei buvo rezultatyviausias klaipėdiečių krepšininkas. Puolėjas per 24 minutes vidutiniškai pelnė po 12,5 taško, atkovojo po 4,2 kamuolio, atliko po 2,2 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 12,1 naudingumo balo.

FIBA Čempionų lygoje klaipėdietis rungtyniavo po beveik 21 minutę, pelnė po 9 taškus, atkovojo po 2 kamuolius, atliko po 2,2 rezultatyvaus perdavimo, rinko po 8,6 naudingumo balo.

Sutartis su „Neptūnu“ kitam sezonui be Deivido Gailiaus dar turi Žygimantas Janavičius, Tomas Delininkaitis, Tadas Sedekerskis, Gytis Masiulis, Osvaldas Olisevičius, Simas Galdikas, Andre Williamsonas, Džiugas Slavinskas, Tadas Pažėra bei Aidas Einikis.

Uostamiesčio ekipos krepšininkai ruoštis artėjančiam sezonui pradės rugpjūčio 15-ąją dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)