„A. Kalogiros yra tikrai įdomus ir didelį potencialą turintis žaidėjas, galintis žaisti bent trijose pozicijose. Esu tikras, kad jis sustiprins Eurolygos kovoms besirengiančią mūsų jaunimo komandą, o ilgainiui – ir „Ryto“ pagrindą“, – sako Vilniaus „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis.

Pernai Serbijoje vykusiame Europos U-16 čempionate A. Kalogiros sužaidė 7 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnė po 13,1 taško, atkovojo po 10,1 kamuolio, atliko po 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir perėmė po 1,1 kamuolio.

Šių metų vasarą graikas A. Kalogiros, kartu su geriausiais Europos bendraamžiais, dalyvavo Latvijoje vykusioje NBA ir FIBA „Basketball without border“ stovykloje. Į stovyklą buvo pakviesti ir dar du „Ryto“ piramidės auklėtiniai Ąžuolas Tubelis ir Augustas Marčiulionis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)