Oficiali VTB lygos vicečempionų svetainė praneša, kad rusai su buvusiu Vilniaus „Ryto“ kapitonu sudarė sutartį pagal formulę „1+1“.

31-erių metų Ch. Krameris pastaruoju metu buvo linkęs traumuotis (jis ir šiuo metu gydosi kryžminių raiščių traumą – Krepšinis.lt), bet tai nesustabdė R. Kurtinaičio nuo naujojo pirkinio.

„Ch. Krameris – labai geras žaidėjas, su kuriuo aš prieš porą sezonų dirbau Vilniuje. Tai – atkaklus, fiziškai stiprus gynėjas, turintis aukštą krepšinio IQ ir puikiai suprantantis žaidimo subtilybes. Chrisas yra aukštas įžaidėjas, o būtent tokiems aš ir teikiu pirmenybę“, – komentavo Kurtis.

Pajėgią sudėtį šią vasarą surinkęs „Chimki“ kolektyvas neslepia savo ambicijų kitą sezoną tiek Eurolygoje, tiek ir VTB čempionate, kur galbūt pagaliau mes rimtą iššūkį Maskvos CSKA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)