Apie tai, kad ekipą palieka rezultatyviausias ir naudingiausias praėjusio reguliariojo Eurolygos sezono žaidėjas, oficialiai paskelbė pats Milano klubas.

2018-aisiais M. Jamesas su Italijos klubu pasirašė dvejų metų trukmės sutartį, su galimybe ją pratęsti dar vienam sezonui.

Pagal šią sutartį 28-erių metų 185 cm ūgio gynėjas uždirbdavo po 1,9 mln. eurų per sezoną.

Praėjusį sezoną M. Jamesas Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 19,8 taško, tačiau dažnai išsiskirdavo egoistiškais veiksmais, kuriuos toleruodavo dabar su klubu jau atsisveikinęs treneris Simone Pianigiani.

Komandos vairą perėmus Ettore Messinai, krepšinio profesoriumi tituluojamas italas viešai pareiškė, kad vietos M. Jamesui savo treniruojamoje komandoje nebemato.

Šią vasarą Milano klubas savo sudėtį papildė trim gynėjais – amerikiečiaos Shelvinu Macku, Michaelu Rollu ir ispanu Sergio Rodriguezu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)