Belgrado „Crvena Zvezda“ išplatino pranešimą spaudai, kuriame teigiama, kad į avariją pakliuvęs komandos krepšininkas jau sąmoningas, reaguoja į aplinką ir gali pats valgyti.

„Tariu kiekvienam ačiū iš visos širdies už parodytą rūpestį išgyvenus siaubingą incidentą.

Pasinaudodamas proga noriu padėkoti kiekvienam, kuris buvo susirūpinęs dėl manęs.

Ačiū buvusiems ir esamiems komandos draugams tiek iš klubo, tiek ir iš nacionalinės rinktinės, ačiū jos strategui Aleksandrui Djordjevičiui ir, žinoma, „Crvena Zvezda“ sirgaliams, kurie jaudinosi dėl manęs.

Jie siuntė paramą mano šeimai, klubui, galiausiai per futbolo rungtynes jie iškėlė mane palaikantį plakatą. Tai mane giliai sujaudino iki širdies gelmių. Ačiū jums visiems.

Atsiprašau, jei ką pamiršau paminėti, tiek daug nutiko per tas 10 dienų. Dabar man reikia visiškai atsigauti, pasikliaujant gydytojais įveikti reabilitaciją. Jaučiuosi gerai ir esu pasirengęs judėti į priekį“, – „Eurohoops.net“ cituoja krepšininką. Šis artėjančiame sezone turėjo apsivilkti „Crvena Zvezda“ marškinėlius.

Krepšininkas, dėkodamas sirgaliams, turėjo omeny „Crvena Zvezda“ fanų iškeltą transparantą su O. Kuzmičiui skirtu palaikymu, sirgaliai jį iškėlė per Čempionų lygos atsakomąją akistatą su Marijampolės „Sūduva“.

Medikus savo progresu stebinantis O. Kuzmičius pastaruosius du sezonus atstovavo Madrido „Real“. 29-erių atletas praeityje su „Golden State Warriors“ yra tapęs NBA čempionu.

Primename, kad O. Kuzmičius į avariją pateko ankstų liepos 14-osios rytą, grįždamas iš vestuvių Bosnijoje ir Hercegovinoje. „Porsche“ automobilis, kuriame sėdėjo krepšininkas, ant šlapios kelio dangos išlėkė į priešpriešinę eismo juostą, trenkėsi į BMW, nulėkė nuo kelio ir vertėsi. Abi transporto priemonės buvo visiškai sumaitotos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)