Pastarasis puolė neigti pranešimus, jog atsisakė padėti nacionalinei komandai. Maža to, Orlando „Magic“ klube dėl kelio traumos visą praėjusį sezoną nerungtyniavęs vidurio puolėjas tvirtina, kad dar gali nuvykti į pasaulio čempionatą.

„Šįryt atsikėliau ir, kaip jūs, perskaičiau, neva atsisakau žaisti rinktinėje. Tai netiesa, aš jokiais būdais neatsisakau padėti nacionalinei komandai. Patikėkite, jei taip būtų, man tikrai pakaktų drąsos tiesiai pasakyti. Nežinau, ar būsiu pasiruošęs, tačiau aš nepasiduodu“, – Rusijos žiniasklaidai teigė 33-ejų veteranas, kuris šiuo metu vis dar gydosi traumą ir rugpjūčio 1 d. tikisi turėti daugiau žinių apie savo sveikatos būklę.

Primename, kad kitą sezoną T. Mozgovas žais kartu su A. Švedu Rimo Kurtinaičio treniruojamame Maskvos srities „Chimki“ klube.

Rusijos rinktinės stratego Sergejaus Bazarevičiaus paskelbtame kandidatų sąraše yra 19 krepšininkų, tarp jų – šeši Eurolygos čempionai iš Maskvos CSKA ir Pasvalio „Pieno žvaigždėms“ bei Kėdainių „Nevėžiui“ atstovavęs Nikita Balašovas.

Rusai pasaulio pirmenybes pradės B grupėje kartu su Argentina, Pietų Korėja ir Nigerija.

Rusijos rinktinės kandidatų sąrašas: Dmitrijus Kulaginas, Michailas Kulaginas, Grigorijus Motovilovas, Aleksandras Platunovas, Andrejus Sopinas, Vitalijus Fridzonas, Aleksejus Švedas, Semionas Antonovas, Nikita Balašovas, Jevgenijus Valievas, Andrejus Voroncevičius, Andrejus Zubkovas, Sergejus Karasiovas, Nikita Kurbanovas, Andrejus Lopatinas, Joelis Bolomboy’us, Artiomas Zabelinas, Vladimiras Ivlevas, Artiomas Klimenka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)