Naujai buriama „Cedevita Olimpija“ prisiviliojo praėjusį sezoną „Barcelonos“ marškinėlius vilkėjusį Jaka Blažičių.

Praėjusį sezoną Eurolygoje gynėjas per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 5,2 taško bei atkovodavo po 2,3 atšokusio kamuolio.

2017 metų Europos čempionas Liublianos komandos garbę gynė 2011-2013 metais. Vėliau jis atstovavo Belgrado „Crvena Zvezda“, Vitorijos „Baskonia“ ir Andoros „MoraBanc“.

Tikimasi, kad dabar 29-erių snaiperis bus jungtinės „Olimpija“ ir „Cedevita“ komandos lyderis.

Tuo metu Kazanės UNIKS prisiviliojo pastaruosius aštuonerius metus Pirėjo „Olympiakos“ klube žaidusį Vangelį Mantzarį.

Dukart Eurolygos ir triskart Graikijos čempionui tai bus pirmoji karjeros stotelė užsienyje.

29-erių graikas praėjusį sezoną Eurolygoje per mačą vidutiniškai rinkdavo po 1,4 taško, po 1,6 atkovoto kamuolio ir po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Europos taurės C grupėje kartu su Slovėnijos ir Rusijos ekipomis varžysis „Nanterre“, Brešos „Germani Leonessa“, Badalonos „Joventut“ ir Stambulo „Daruššafaka“.

Marcusas Erikssonas

Apie solidų naujoką paskelbė ir kitą sezoną Eurolygoje dalyvausianti Berlyno ALBA komanda. Vokiečiai susiejo ateitį su snaiperiu Marcusu Erikssonu.

Pranešama, kad kontraktą su Las Palmo „Gran Canaria“ nutraukęs švedas Berlyne padėjo parašą net ant ketverių metų sutarties.

Anksčiau „Barcelona“ garbę gynęs, o pastaruosius dvejus metus Las Palme praleidęs M. Erikssonas praėjusį sezoną Eurolygoje per mačą vidutiniškai pelnydavo po 10,4 taško ir atkovodavo po 1,3 kamuolio.

Roko Giedraičio bendraklubiu tapęs snaiperis iš toli atakavo net 41,5 proc. taiklumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)