Maža to, pastarajai net bus suteiktas kitas pavadinimas, kuris kol kas nėra įvardijamas, o namų mačai vyks „Taikos ir draugystės“ arenos treniruočių salėje.

Tai reiškia, jog „Olympiakos“ taps pirmuoju klubu, Eurolygoje ir vietiniame fronte naudosiančiu skirtingas žaidėjų sudėtis.

Primename, jog tokių planų pernai turėjo Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis), tačiau vėliau jų atsisakė.

„Olympiakos“ į antrą divizioną buvo išmestas dėl nuolatinių konfliktų su Graikijos lyga, kurią kaltino pataikaujant pagrindiniam konkurentui Atėnų „Panathinaikos“. Formaliai tokio sprendimo priežastimi tapo „Olympiakos“ paskelbtas boikotas, atsisakius žaisti lygos ketvirtfinalio rungtynes su „Panathinaikos“.

Dėl to Pirėjo ekipa ieškojo galimybių persikelti į Adrijos lygą, tačiau jų nesurado.

„Eurolyga yra rimtas, modernus ir patikimas turnyras. Pasipriešinsime visiems, kurie galvoja, kad gali žaisti su didingu „Olympiakos“ vardu, istorija ir sirgaliais“, – rašoma klubo paskelbtame pranešime.

Neoficialiais duomenimis, kitame sezone Davido Blatto treniruojamos komandos marškinėlius turėtų apsivilkti Lietuvos rinktinės puolėjas Mindaugas Kuzminskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)