Per mėnesį nuo 2019–2020 m. sezono abonementų prekybos pradžios „Žalgirio“ sirgaliai išpirko visus 6000 abonementų. Net 82 proc. nuolatinių „Žalgirio“ arenos lankytojų prasitęsė abonementus į savo jau turėtas vietas.

Dabar „Žalgiris“ į prekybą paleidžia papildomus abonementus, kuriuos bus galima įsigyti nuo liepos 18 d. 12.00 val. iki liepos 22 d., antradienio, 23.59 val. Tą patį laikotarpį turi ir abonementų savininkai, nespėję pratęsti abonementų.

Parduodamų abonementų skaičiaus ribojimas buvo įvestas norint užtikrinti, kad į atskiras rungtynes bilietus galėtų įsigyti ir tie sirgaliai, kurie negali apsilankyti visose sezono rungtynėse dėl to, kad gyvena kituose miestuose ar atvyksta į rungtynes iš užsienio.

Nuo liepos 24 d. sirgaliai ir toliau galės užsitikrinti vietą į visas „Žalgirio“ sezono rungtynes, tačiau kainos bus didesnės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)