Sostinės klubas pateko į B grupę, kurioje taip pat varžysis Krasnodaro „Lokomotiv“, Bursos „Tofaš“, Limožo CSP, Belgrado „Partizan“ ir Venecijos „Umana Reyer“ komandos.

Vilniaus „Ryto“ vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis sako, jog į Vilnių atvyks daug stiprių ir Europoje gerai žinomų komandų.

„Mums teko tikrai pajėgūs varžovai. „Lokomotiv“ dar visai neseniai žaidė Eurolygoje, Belgrado komanda šiemet buvo viena iš realiausių pretendenčių gauti vardinį kvietimą į stipriausią Europos krepšinio lygą. Grupėje taip pat turime Italijos čempionus.

Žodžiu, mūsų laukia pajėgūs varžovai, o „Ryto“ gerbėjų – intriguojančios dvikovos. Įžvelgiu tik vienintelį minusą: turėsime daug tolimų kelionių“, – klubo svetainei teigė D. Adomaitis.

Primename, kad praėjusiame sezone Dainiaus Adomaičio auklėtiniai nukeliavo iki ketvirtfinalio, kuriame buvo eliminuoti būsimų čempionų „Valencia“ (Ispanija) krepšininkų.

Burtų traukimo ceremonijos metu 24 klubai buvo suskirstyti į keturias grupes po šešias komandas.

"Eurocup" burtai

A grupė: Patrų „Promitheas“ (Graikija), Rišono „Maccabi“ (Izraelis), Ulmo „Ratiopharm“ (Vokietija), Andoros „Morabanc“ (Ispanija), „AS Monaco“ (Prancūzija) ir Bolonijos „Segafredo Virtus“ (Italija).

C grupė: Stambulo „Darussafaka Tekfen“ (Turkija), Kazanės „Uniks“ (Rusija), Liublianos „Cedevita-Olimpija“ (Slovėnija), Badalonos „Joventut“ (Ispanija), Brešos „Germani“ (Italija) bei „Nanterre 92“ (Prancūzija).

D grupė: Malagos „Unicaja“ (Ispanija), Stambulo „Galatasaray Doga Sigorta“ (Turkija), Pogdoricos „Buducnost Voli“ (Juodkalnija), Oldenburgo „Ewe Baskets“ (Vokietija), Trento „Dolomiti Energia“ (Italija) ir Gdynės „Asseco Arka“ (Lenkija).

Komandų krepšeliai prieš burtų traukimą:

I krepšelis: Krasnodaro „Lokomotiv“, Stambulo „Daruššafaka“, Patrų „Promitheas“, Malagos „Unicaja“.

II krepšelis: Vilniaus „Rytas“, Stambulo „Galatasaray“, Kazanės UNIKS, Rišon Leziono „Maccabi“.

III krepšelis: Podgoricos „Budučnost“, Liublianos „Cedevita Olimpija“, Bursos „Tofaš“, Ulmo „Ratiopharm“.

IV krepšelis: Limožo CSP, Oldenburgo „EWE Baskets“, Andoros „MoraBanc“, Badalonos „Joventut“.

V krepšelis: Brešos „Germani Leonessa“, Belgrado „Partizan“, Trento „Dolomiti Energia“, Monako „Basket“.

VI krepšelis: Gdynės „Asseco Arka“, Bolonijos „Virtus“, Nantero 92, Venecijos „Umana Reyer“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)