Pranešama, kad 32-ejų metų 216 cm ūgio vidurio puolėjas su „Chimki“ susitarė dėl ilgalaikio kontrakto ir uždirbs didžiulę, tačiau kol kas neįvardijamą pinigų sumą.

T. Mozgovas Chimkų komandoje jau yra rungtyniavęs 2006-2010 ir 2011 metais.

Ilgus metus jis praleido NBA lygoje, 2016-aisiais su Klivlando „Cavaliers“ tapo elitinės pasaulio lygos čempionu, tačiau paskutiniais sezonais rusą persekiojo traumos.

Dėl kelio traumos jį 2018-ųjų vasarą atleido Orlando „Magic“ klubas, aukštaūgis praėjusį sezoną nesužaidė nė vienų rungtynių.

Apskritai NBA lygoje T. Mozgovas yra sužaidęs 454 rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 6,8 taško ir atkovojo po 4,9 atšokusio kamuolio.

„Chimki“ paskutinėmis savaitėmis žaidėjų rinkoje veikia labai aktyviai.

Iki 2021-ųjų pratęsęs sutartį su treneriu Rimu Kurtinaičiu, klubas pasirašė arba pratęsė sutartis su Dairiu Bertaniu, Sergejumi Karasiovu, Janiu Timma, Jegoru Vialcevu ir Sergejumi Monia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)