Lietuvės prasčiau pradėjo rungtynes ir po pirmos dalies turėjo 12 taškų deficitą, bet galingai sužaistas trečiasis kėlinys padėjo ne tik panaikinti skirtumą bet ir išsiveržti į priekį (58:52).

Paskutinį ketvirtį spurtu 7:2 pradėjusios latvės vėl išsiveržė į priekį (60:61), o per likusį laiką vykusi kova taškas į tašką sėkmingiau baigėsi latvėms: Urtė Čižauskaitė prametė iš toli, o kitoje aikštelės pusėje lietuvės užsidirbo nesportinę pražangą ir varžovės įtvirtino pergalę.

LIETUVA U18: B.Sinickaitė 20 tšk., S.Visockaitė 18 tšk., U.Čižauskaitė 9 tšk.

LATVIJA U18: L.Meldere 30 tšk., J.Nulle 16 tšk., K.Vihmane ir E.Indrike po 10 tšk.

Tai – antroji mūsiškių nesėkmė, sekmadienį lietuvės pralaimėjo turnyro šeimininkei Bosnijos ir Hercegovinos rinktinei, šeštadienį įveikė lenkes.

Visas tris pergales grupėje iškovojusios Latvijos merginos D grupėje užėmė 1-ą vietą. Galutinė lietuvių pozicija paaiškės po Lenkijos ir bosnių akistatos.

Kovą antrajame etape tęs visos 16 Europos čempionate dalyvaujančių rinktinių. D grupės ekipos susitiks su C grupės komandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)