Turnyro finale susitiko dar „Hoptrans Winter Open“ žiemos sezono metu Lietuvos rinktine tapusi Šakių „Gulbelė“ ir „Ralja Intglactic“ komanda iš Serbijos. Atkakliame finale pergalę rezultatu 21:19 iškovojo lietuviai – Paulius Beliavičius, Marijus Užupis, Šarūnas Vingelis ir Aurelijus Pukelis.

Likus žaisti kiek daugiau nei minutę rezultatas buvo lygus 19:19, o tada M. Užupis pataikė iš toli ir išplėšė Lietuvos komandai pirmą vietą.

Pakeliui į finalą „Gulbelė“ grupių etape įveikė Vesprėmo (Vengrija) ir Liublianos (Slovėnija) komandas, ketvirtfinalyje 21:14 pranoko bronzinę pasaulio čempionato prizininkę Gdansko komandą, o pusfinalyje 15:12 susitvarkė su Rygos „Ghetto“ (Latvija) komanda, kuri yra pasaulio vicečempionė.

Trečią vietą turnyre užėmė „Vpras“ komanda iš Serbijos.

Turnyre buvo ir daugiau komandų iš Lietuvos, tačiau Plungės, Vilniaus, Kėdainių ir Panevėžio ekipoms patekti į aktrintamąsias varžybas nepavyko.

„Raudondvaris Challenger 2019“ metu taip pat vyko ir tritaškių konkursas. Jame du lietuviai pateko į finalą, tačiau nugalėtoju tapo Rygos komandos atstovas Martinas Steinbergas.

Keturios geriausios turnyro komandos išsidalino daugiau nei 30 tūkstančių JAV dolerių. Pirmą vietą užėmusiai ekipai atiteko pusė šios sumos, antroji vieta gavo 10 tūkstančių, trečioji – 5 tūkst., o ketvirtoji – 2 tūkst.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)