2012-2016 m. Barselonoje jau žaidęs A. Abrinesas vėliau persikėlė į NBA, kur tapo Oklahomos „Thunder“ nariu.

Visgi Europoje žibėjęs talentas (2016 m. buvo išrinktas Eurolygos „Kylančia žvaigžde“), galintis rungtyniauti ir atakuojančio gynėjo, ir lengvojo krašto puolėjo pozicijose, už Atlanto nepritapo.

25-erių metų 198 cm ūgio žaidėjas kentėjo nuo traumų, prisipažino, kad buvo kamuojamas ir depresijos, todėl nusprendė sugrįžti į klubą, kuriame žaidė geriausią savo krepšinį.

Praėjusį sezoną vos 31 rungtynes NBA lygoje sužaidęs ir tik po 5,3 taško rinkęs A. Abrinesas vėl taps „Barcelonos“ klubo nariu, su kuriuo pasirašys trejų metų trukmės sutartį.

Taip pat pranešta, kad „Barcelona“ ilgam pratęsė sutartį ir su 30 metų 201 cm ūgio krašto puolėju Adamu Hanga. Neoficialiais duomenimis jis Katalonijos klube turėtų likti dar ketverius metus.

Taigi, be šių dviejų žaidėjų „SuperBarca“ jau pasirašė solidžias sutartis su Nikola Mirotičiumi, Brandonu Daviesu ir Cory Higginsu, pratęsė kontraktus su Thomasu Heurteliu, Victoru Claveru ir vyriausiuoju treneriu Svetislavu Pešičiumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)