Antro kėlinio pabaigoje Dovydas nepatogiai nusileido ant varžovo ir susižeidė čiurną. Kapitonas rungtynių nebetęsė, o per sužaistas 14 minučių spėjo pelnyti 6 taškus ir atlikti 4 rezultatyvius perdavimus.

Po rungtynių krepšininkui vienoje iš Kretos ligoninių buvo atlikti tyrimai, po kurių paaiškėjo, kad gynėjui diagnozuotas dalinis čiurnos raiščių plyšimas.

„Rokas atliko perdavimą man į kampą „ant tritaškio“, aš pašokau, pagavau kamuolį ir gynėjas palindo po manimi ir pakišo koją. Ar specialiai, ar netyčia – nežinau. Raiščiai stipriai patempti, žiūrėsime kaip jausiuosi per laisvą dieną, atliksime visas įmanomas procedūras. Žaisti labai noriu, bet ar pavyks – dar per anksti spręsti“, – po apsilankymo ligoninėje sakė komandos kapitonas Dovydas Giedraitis.

Pasaulio čempionato aštuntfinalyje Gedimino Petrausko auklėtiniai 91:74 (20:11, 13:10, 23:28, 35:25) įveikė Australijos krepšininkus ir ketvirtfinalyje susitiks su Serbijos krepšininkais, kurie 87:60 įveikė Filipinų ekipą. Rungtynės vyks penktadienį, 15 valandą 30 minučių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)