Stovykloje, kurią organizuoti padeda Lietuvos krepšinio federacija, dalyvaus 2002 ir 2003 metais gimę jaunuoliai.

„Visada su nekantrumu laukiu šios stovyklos ir galimybės padirbėti su jaunaisiais krepšininkais. Manau yra privaloma dalintis savo sukaupta patirtimi, savo pavyzdžiu motyvuoti jaunuosius krepšininkus, kad jie žengtu teisingu keliu ir siektų užsibrėžtų tikslų. Ta krepšininko kelio pradžia, tie pagrindai, kuriuos jie gauna – nepamatuojama ir labai reikalinga.

Labai noriu padėkoti „Ibis Kaunas“ viešbučiui, kurie ne tik apgyvendins stovyklos dalyvius, bet juos maitins ir skalbs sportinę aprangą nemokamai. Tai labai palengvina tokios stovyklos organizavimą. Taip pat žinoma noriu labai padėkoti visiems treneriams, kurie skirs savo laiką bei žinias ir padės visos stovyklos metu“, – sakė Jonas Valančiūnas.

Stovyklaujančius berniukus krepšinio įgūdžių ir paslapčių mokys tokie žinomi specialistai, kaip pirmasis J.Valančiūno treneris Gintautas Regina, Kauno „Žalgirio“ treneriai Darius Maskoliūnas ir Justinas Grainys, treneriai Arvydas Gronskis, Martynas Stankovičius, Sinilga Bartaševičiūtė ir Deividas Rinkevičius.

Dėmesys bus skiriamas puolimo įgūdžių mokymui ir tobulinimui, puolimo 1×1 bei komandinių puolimo veiksmų 2×2 ir 3×3 be užtvarų bei naudojant užtvaras žaidėjams tobulinimui.

J.Valančiūno stovyklos dalyviai gaus sportinės aprangos kompanijos „Nike“ aprangas, kojines ir kuprines. Taip pat NBA kamuolius, marškinėlius ir kepuraites.

Ne Kaune gyvenantys krepšininkai bus apgyvendinti viešbutyje „Ibis Kaunas“, ten jie bus aprūpinti maitinimu tris kartus per dieną. Žaidėjai taip pat sulauks dovanų ir prizų, turės galimybę pabendrauti su J.Valančiūnu bei dalyvaus sporto psichologijos paskaitoje tema „Kaip prisijaukinti sėkmę: penkios krepšininko tatuiruotės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)