Kauno ekipa su 28-erių 193 cm ūgio krepšininku buvo sudariusi sutartį pagal formulę 1+1, todėl už jį „Maccabi“ turės sumokėti piniginę išpirką.

Amerikietis į „Žalgirį“ prieš metus atvyko iš Stambulo „Bešiktaš“. Anksčiau jis yra atstovavęs Belgrado „Crvena Zvezda“, Jutos „Jazz“ ir Milvokio „Bucks“.

„Nekantrauju pradėti savo karjerą Tel Avive. Apie „Maccabi“ organizaciją girdėjau tik gražius dalykus. Žinau, kad komanda turi vienus geriausių fanų pasaulyje.

Esu įsitikinęs, kad kitas sezonas bus puikus, todėl nekantriai laukiu jo pradžios“, – sakė parašą ant dvejų metų sutarties padėjęs N. Woltersas.

„Maccabi“ gynėjų grandyje N. Woltersas prisijungs prie Scottie Wilbekino, Johno Dibartolomeu, Yovelio Zoosmano ir Deni Avdijos.

Buvusį žalgirietį Tel Avive matyti labai norėjo komandos vyriausiasis treneris Giannis Sfairopoulos.

„Sezonui pasibaigus kalbėjausi su klubo vadovais ir paprašiau jų įsigyti Nate'ą, kuris mus sustiprins patobulindamas tiek komandos gynybą, tiek ir puolimą.

Jo norėjo daug komandų, tačiau „Maccabi“ šį nuostabų žaidėją įsigyti sugebėjo. Nate'as neabejotinai suteiks mums papildomų jėgų“, – pasakojo G. Sfairopoulos.

Praėjusį sezoną Eurolygoje įžaidėjas per mačą vidutiniškai įmesdavo po 11,2 taško, atkovodavo po 2,8 kamuolio bei atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

LKL pirmenybėse N. Woltersas per susitikimą vidutiniškai pelnydavo po 8 taškus, atkovodavo po 2,7 kamuolio bei atlikdavo po 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)