Australas Brockas Motumas papildė „Valencia“ klubo gretas, o „Anadolu Efes“ M. Kuzminską mato kaip krepšininką, galintį užimti B. Motumo vietą Eurolygos vicečempionų gretose.

M. Kuzminskas šiame sezone Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 8,5 taško, atkovodavo po 3,3 kamuolio per 17,1 min.

Birželio pirmoje pusėje M. Kuzminskas pasidalino mintimis su „BasketNews.lt“ krepšinio portalu.

Laisvuoju agentu vasarą tapęs puolėjas konkrečiai neminėjo klubų, kurie domisi jo paslaugomis. O tokių sąraše minimas ir Kauno „Žalgiris“, ir Stambulo „Anadolu Efes“, Tel Avivo „Maccabi“ komandos.

Pats krepšininkas nepaneigė šios informacijos.

„Man svarbiausia išsirinkti tokį klubą ir tokį trenerį, kuris galėtų man suteikti didesnį vaidmenį nei turėjau prieš tai, ir žaidimą trečio numerio pozicijoje.

Vienareikšmiškai norėčiau likti Eurolygoje“, – „BasketNews.lt“ teigė M. Kuzminskas.

Paklaustas, kiek realu jį matyti „Žalgirio“ gretose, puolėjas atsakė manantis, kad „visi variantai yra realūs, kol su kažkuo nepasirašai“. Krepšininkas tvirtino norintis naująją karjeros stotelę turėti iki Lietuvos rinktinės stovyklos pradžios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)