Nerezultatyviose ir klampiose penktadienio rungtynėse iš šešėlio išlindo buvęs Kauno „Žalgirio“ gynėjas Kevinas Pangosas, bet jo bandymas imtis lyderio vaidmens katalonams pergalės neatnešė.

Pablo Laso auklėtiniai dominavo kovoje dėl atšokusių kamuolių (46:30) ir paskutiniame ketvirtyje pabėgo į priekį dviženkliu skirtumu. „Barcelona“ po tokio smūgio atsigauti nebesugebėjo.

„Real“ nacionalines pirmenybes laimėjo 35-ą kartą klubo istorijoje ir antrą sykį iš eilės. „Barcelona“ sąskaitoje lieka 18 titulų.

Dar prieš rungtynes žiniasklaidoje sumirgėjo gandai apie katalonų ketinimus atsisveikinti su vyriausiuoju treneriu Svetislavu Pešičiumi, kurį pakeisti esą turėtų Las Palmaso „Gran Canaria“ klube šį sezoną užbaigęs Pedro Martinezas.

„Barcelona“: Kevinas Pangosas 16 (2/6 dvit., 4/7 tri., 4 rez. perd.), Chrisas Singletonas 12, Adamas Hanga 11, Kyle'as Kuricas 8.

„Real“: Facundo Campazzo 15 (9 atk. kam., 6 rez. perd.), Rudy Fernandezas 12, Anthony Randolphas, Walteris Tavaresas (13 atk. kam.) ir Fabienas Causeuras – po 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)