„Mano išėjimas nereiškia, kad norėjau palikti CSKA. Tiesiog noriu atsidurti kitoje vietoje, imtis naujų tikslų. Maskvoje praleidau 5 nuostabius sezonus, dukart laimėjau Eurolygą, dominavome Vieningoje lygoje ir visiems parodėme, kad CKSA – geriausias klubas visame žemyne, – kalbėjo N. De Colo. – Man garbė buvo ginti šio klubo garbę. Man buvo labai smagu būti šio didelio kolektyvo dalimi, kuris tapo man šeima. Viską, ką galėjau, su CSKA pasiekiau. Dabar turiu galimybę kažką pakeisti, rasti naują iššūkį ir vėl žaisti aukščiausiame lygyje“.

N. De Colo prie Maskvos CSKA prisidėjo 2014 metais, pažaidęs NBA lygos komandose Toronto „Raptors“ ir San Antonijaus „Spurs“.

Eurolygos trofėjus gynėjas iškovojo 2016 ir 2019 metais, jo kolekcijoje taip pat yra ir penki Vieningos lygos čempiono titulai.

N. De Colo 2016 metais buvo paskelbtas Eurolygos ir finalo ketverto naudingiausiu žaidėju. Jis buvo išrinktas į pirmąją simbolinę Eurolygos komandą 2016, 2017 ir 2018 metais.

CSKA ekipoje snaiperis iš viso žaidė 292 rungtynes (186 starto penkete).

Vidutiniškai per 24,3 min. jis pelnė 16,4 taško, atkovojo 2,9 kamuolio, atliko 3,9 rezultatyvaus perdavimo, perėmė 1,2 kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)