Antradienį prasidėsiančiame čempionate Lietuvos garbę gins su Šakių „Gulbelės“ komanda žiemos čempionatą laimėję Paulius Beliavičius, Marijus Užupis ir Šarūnas Vingelis bei Aurelijų Pukelį pakeitęs Evaldas Džiaugys.

„Tikrai malonu atstovauti savo šaliai ir darysime viską, kad pasirodytume kuo geriau ir kuo labiau išgarsintume mūsų Lietuvą“, – prieš išvykdamas teigė P. Beliavičius.

Kartu su P. Beliavičiumi ir Šakių „Vyčio“ komandoje žaidžiantis M.Užupis pripažino, kad dalyvavimas tokiame turnyre yra ne tik garbė, bet ir atsakomybė.

„Didelė atsakomybė, nes vis tiek, Lietuva yra krepšinio šalis, tad visi tikisi gerų rezultatų, medalių. Bandysime iškovoti kaip įmanoma aukštesnę vietą“, – sakė M. Užupis.

Lietuviai C grupėje susitiks su Slovėnijos, Kinijos, Kataro ir Prancūzijos rinktinėmis, o iš grupės į kitą etapą pateks dvi geriausios komandos.

Tiesa, Lietuvos rinktinė, kuriai kelionę į Pasaulio čempionatą dovanoja rėmėjas „BalPol“, savo kovas pradės tik trečiadienį.

Pirmuoju išbandymu taps Prancūzijos komanda, o dar tą pačią dieną lauks dvikova su Slovėnija. Tuo metu su Kinijos ir Kataro rinktinėmis lietuvaičiai rungtyniaus penktadienį.

Visos rungtynės bus transliuojamos tiesiogiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)