27 metų vidurio puolėjas iš JAV ketina padėti Ugandos rinktinei FIBA „AfroCan“ (Afrikos tautų taurė) atrankoje. Tai patvirtino ir Ugandos krepšinio federacija, įtraukusi B. Daviesą į vyrų rinktinės sąrašą.

Kaip rašo portalas „PML Daily“, Ugandos nacionalinę ekipą arba kitaip vadinamą „Silverbacks“ į priekį ves ilgametis kapitonas Stephenas Omony.

Ugandai atrankos turnyre birželio 26 – liepos 1 dienomis teks grumtis penktoje grupėje su Burundžio, Egipto, Ruandos, Kenijos, Tanzanijos, Somalio, Pietų Sudano, Sudano, Eritrėjos ir Etiopijos atstovais.

Kad patektų į FIBA Afrikos čempionatą, kuris vyks liepos 16-28 dienomis Malyje, Ugandos rinktinė turi laimėti atrankos turnyrą.



„Pirmas mūsų tikslas – patekti į kitą atrankos etapą ir tai darysime žingsnis po žingsnio“, – sakė „Silverbacks“ strategas George'as Galanopoulas, Dalaso „Mavericks“ ekipoje einantis vaizdo medžiagos koordinatoriaus pareigas.

B. Daviesas kitą sezoną atstovaus „Barcelonos“ komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)