„Laikas emocijas palikti nuošalyje ir ramiai išanalizuoti situaciją. Laukia labai sudėtingas ir konkurencingas turnyras. Kai kurios nacionalinės ekipos atrodo gerokai sustiprino savo sudėtį, pradedant nuo Graikijos ir Giannio Antetokounmpo, labiausiai dominuojančio krepšininko NBA“, – serbų žiniasklaidai sakė jis.

Anot Serbijos rinktinės trenerio, prie favoritų priskiriamos Prancūzija, Lietuva, Ispanija, Australija, Kanada, JAV ir Kinija.

„Tikiu savo komanda ir žaidėjais, bet neturime galvoti, kad čempionate mums vieta finale jau garantuota, kad esame favoritai. Per 15 dienų žaisime 8 rungtynes. Tai reiškia, kad visi 12 krepšininkų turės būti pasirengę sunkiems iššūkiams“, – kalbėjo A. Džordževičius.

Serbijos nacionalinė ekipa planetos pirmenybių D grupėje žais Angola, Filipinais ir Italija. Paskutiniame pasaulio čempionate 2014 metais serbai iškovojo sidabro medalius.

2019 metų pasaulio čempionatas vyks Kinijoje rugpjūčio 31 – rugsėjo 15 dienomis.

FIBA pasaulio krepšinio čempionato grupės
FIBA 2019 metų pasaulio čempionato H grupės rungtynių tvarkaraštis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)