Aikštėje trečiadienį buvo karšta tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasmėmis – prastai vėdinamoje salėje tvyrojo tokia kaitra, kad blic.rs sąlygas, kuriomis teko žaisti krepšininkams, pavadino „nežmoniškomis“.

Permaininga kova apogėjų pasiekė paskutiniame ketvirtyje, kai likus žaisti 8 sekundes Mouhammadas Faye dvitaškiu išvedė į priekį „Crvena Zvezda“ (72:70).

„Partizan“ surengė žaibišką atsaką, kurio smaigalyje atsidūrė R. Zagoracas – 23-ejų puolėjas per varžovo rankas taikliai švystelėjo iš toli, atnešdamas pergalę šeimininkams.

Iš viso R. Zagoracas per 23 min. surinko vos 5 taškus ir pataikė vienintelį tritaškį iš 7 bandymų. Nugalėtojams 19 taškų pelnė Marcusas Paige'as, 13 – Nikola Jankovičius (10 atk. kam.), 9 – Nikola Veličkovičius.

Kauno „Žalgirį“ kitame sezone papildyti turintis australas Jockas Landale'as, kurio „Partizan“ nenori lengvai paleisti, praleido antras iš eilės finalo rungtynes.

Vietą Eurolygoje kitam sezonui jau susigrąžinusios „Crvena Zvezda“ gretose naudingiausi buvo M. Faye (14 tšk.), Dejanas Davidovačas (11 tšk.) ir buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ legionierius iš JAV Billy Baronas (10 tšk., 7 rez. perd.).

Kitos finalo serijos iki trijų pergalių rungtynės vyks šeštadienį.

Primename, kad po skandalingų pirmųjų finalo rungtynių teisėjavimu pasipiktinęs „Partizan“ grasino pasitraukti iš lygos, tačiau vėliau persigalvojo ir nusprendė tęsti seriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)