Nepaisant milžiniškų investicijų į komandos sudėtį, turtingiausias Italijos klubas liko tuščiomis, ir jo savininkai atsigręžė į autoritetingiausią šalies krepšinio figūrą – pasikvietė krepšinio profesoriumi pravardžiuojamą 59-erių Ettore Messina, jis tapo naujuoju strategu.

O tokių sąraše minimas ir Kauno „Žalgiris“, ir Stambulo „Anadolu Efes“, Tel Avivo „Maccabi“ komandos. Be to, „24sek.lt“ skelbė, kad kelios NBA ekipos norėtų M. Kuzminską matyti treniruočių stovyklose rudenį. Pats krepšininkas nepaneigė šios informacijos.

„Man svarbiausia išsirinkti tokį klubą ir tokį trenerį, kuris galėtų man suteikti didesnį vaidmenį nei turėjau prieš tai, ir žaidimą trečio numerio pozicijoje.

Nesu nieko prieš žaisti ir ketvirtu, bet manau, kad didžiausią įtaką galiu padaryti žaisdamas trečioje. Jeigu bent pusę laiko galėčiau praleisti žaisdamas ten, galėčiau būti naudingas.

Taip, galiu kartais pažaisti ir ketvirtoje, kai komanda žaidžia small ballu, bet aš turiu būti tinkamai išnaudojamas. Negaliu baudos aikštelėje žaisti ketvirtu taip, kaip galiu tai daryti būdamas trečiu.

Viskas priklauso nuo trenerio filosofijos, kaip kas žiūri. Vienareikšmiškai norėčiau likti Eurolygoje“, – „BasketNews.lt“ teigė M. Kuzminskas.

Paklaustas, kiek realu jį matyti „Žalgirio“ gretose, puolėjas atsakė manantis, kad „visi variantai yra realūs, kol su kažkuo nepasirašai“.

Krepšininkas tvirtino norintis naująją karjeros stotelę turėti iki Lietuvos rinktinės stovyklos pradžios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)