Praėjusiame Eurolygos reguliariajame sezone žalgiriečių rungtynėse Kaune vidutiniškai lankydavosi net 14737 žiūrovai, o tai yra ne tik geriausias rodiklis tarp visų pajėgiausių Europos komandų, tačiau ir sumuštas aštuonis sezonus gyvavęs Belgrado „Crvena Zvezda“ rekordas.

Artėjantis sezonas žada dar daugiau aukšto lygio kovų, kadangi Eurolygą papildys dvi naujos komandos. Tai reiškia, kad sezono abonementų turėtojai galės mėgautis aukščiausio lygio krepšiniu dvejose rungtynėse daugiau nei praėjusiais metais.

Kauno „Žalgiris“ ir „Žalgirio“ arena pasirūpino, kad nuo kito sezono arena taptų dar patogesnė judėjimo negalią turintiems sirgaliams. Nuo šiol jie galės ne tik rinktis bilietus į specialiai pritaikytas vietas skirtingose arenos kainų zonose, bet ir įsigyti sezono abonementą.

Klubo sezono abonementą galima įsigyti ir išsimokėtinai.

Neįtikėtinus lankomumo rodiklius fiksavę „Žalgirio“ sirgaliai tapo pagrindiniu komandos biudžeto formavimo šaltiniu. Už surinktus bilietų pinigus komanda gali kasmet augti, stiprinti komandos sudėtį bei taip džiuginti dar skambesnėmis pergalėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)