R. Kurtinaitis galėjo pasidžiaugti tik triukšmingais „Chimki“ sirgaliais. Anot stratego, sunku serijoje sugrįžti į kovą, kai joje atsilieki 0-2, net jei rungtynės – namų arenoje.

Anot krepšinio specialisto, keli veiksniai lėmė nesėkmę VTB lygos finale.

„Visų pirma, serijoje jautėsi nuovargis, o jį lėmė trumpesnis atsarginių suolelis, (red. – „Chimki“ negalėjo padėti du pagrindiniai žaidėjai: Aleksejus Švedas ir latvis Janis Timma).

Tuo metu CSKA rėmėsi bene stipriausia sudėtimi, varžovų strategas Dimitrios Itoudis galėjo laisvai varijuoti ekipos sudėtimi.

CSKA finale pademonstravo tokį pat sėkmingą žaidimą, kaip ir Eurolygos finalo ketverte, kuriame iškovojo čempionų trofėjų. Varžovai buvo verti titulo“, – po trečiųjų rungtynių pripažino R. Kurtinaitis.

Apskritai, strategas iš Lietuvos mano, kad pasiekė tą užduotį, kuri jam buvo kelta jam atvykus į klubą sausio mėnesį. R. Kurtinaitis pripažino, kad pasiekti Eurolygos atkrintamąsias buvo labai sunku, tad antroje sezono pusėje komanda daugiau dėmesio skyrė VTB lygos kovoms.

R. Kurtinaitis įsitikinęs, kad kitame sezone „Chimki“ turi kelti ambicingus tikslus, tad stratego vasarą laukia „nemažai darbų“.

Į VTB lygos finalą patekęs Pamaskvės klubas iškovojo vietą kito sezono Eurolygoje. Praėjusią savaitę „Chimki“ generalinis direktorius Pavelas Astachovas prisipažino, kad klubo vadovybę tenkina R. Kurtinaičio darbas ir su juo turėtų būti pratęsta sutartis.

Robertas Kuncaitis (pirmas iš kairės), Rimas Kurtinaitis (antras iš kairės)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)