L. Grabauskas bus keičiamas kitu krepšininku. Lietuvos krepšinio federacija kreipsis į LTOK dėl galimybės atlikti korekcijas rinktinės sudėtyje.

„Netoleruojame veiklos, prieštaraujančios sporto etikai bei manipuliavimo sporto varžybų rezultatais. Esant įtarimams dėl galimo manipuliavimo sporto varžybų rezultatais, mūsų pirmasis žingsnis yra pakeisti Luką Grabauską 3x3 rinktinėje kitu krepšininku.

Antrasis žingsnis – kreipėmės į Italijos krepšinio federaciją bei FIBA. Iš italų norime sužinoti daugiau informacijos apie šią situaciją ir krepšininko ketverių metų suspendavimo priežastis, o iš FIBA norime gauti rekomandacijas dėl tolimesnių veiksmų.

Gavus informaciją, sprendimus priims LKF Vykdomasis komitetas artimiausio posėdžio metu“, – sakė LKF generalinis sekretorius-direktorius Mindaugas Špokas.

Lietuvos 3x3 rinktinė, kuri dalyvaus antrosiose Europos žaidynėse Minske, buvo sudaryta atsižvelgiant į atvirojo Lietuvos 3x3 krepšinio čempionato rezultatus.

Ketvirtoje pagal pajėgumą šalies lygoje rungtyniaujančiame Mortaros „Enrico Battaglia“ klube sezoną pradėję legionieriai iš Lietuvos buvo atleisti praėjusį gruodį po kilusio lažybų skandalo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)