Jos vyriausiasis treneris Aleksandras Džordževičius į pirminį sąrašą įtraukė net 34 žaidėjus, tarp kurių – ir keturi iš NBA: Nikola Jokičius (Denverio „Nuggets“), Bogdanas Bogdanovičius ir Nemanja Bjelica (Sakramento „Kings“) bei Bobanas Marjanovičius (Filadelfijos „76ers“). Tarp laimingųjų – ir buvęs žalgirietis Vasilije Micičius.

„Esu ypač laimingas dėl to, kad, jei tik būsime sveiki, į Kiniją vyksime stipriausios įmanomos sudėties. Tai tik parodo, kad mūsų šalies marškinėliai neprarado savo vertės ir kad atstovauti jai vis dar yra didelė garbė bei iššūkis“, – pareiškė Serbijos krepšinio federacijos prezidentas Predragas Danilovičius.

Primename, kad serbai, kurie 2019 metų planetos pirmenybes Kinijoje pradės D grupėje kartu su Angola, Filipinais ir Italija, rugpjūčio 10 d. Belgrade ir rugpjūčio 12 d. Kaune sužais dvejas kontrolines rungtynes su Lietuvos nacionaline komanda.

Visi kandidatai: Vasilije Micičius, Bogdanas Bogdanovičius, Nemanja Dangubičius, Draganas Apičius, Aleksa Avramovičius, Stefanas Birčevičius, Nemanja Bjelica, Ilija Džokovičius, Ognjenas Dobričius, Marko Guduričius, Ognjenas Jaramazas, Stevanas Jelovacas, Nikola Jokičius, Nikola Jovanovičius, Stefanas Jovičius, Nikola Kaliničius, Dejanas Kravičius, Ognjenas Kuzmičius, Branko Lazičius, Vladimiras Lučičius, Milovanas Mačvanas, Vanja Marinkovičius, Bobanas Marjanovičius, Draganas Milosavljevičius, Nikola Milutinovas, Nikola Miškovičius, Nemanja Nedovičius, Stefanas Potas, Miroslavas Raduljica, Boriša Šimaničius, Rade Zagoračas, Marko Simonovičius, Milošas Teodosičius ir Dejanas Todorovičius.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)