„Rytoj išvykstu ir pradedu savo vasarą. Maždaug savaitei vyksiu į Havajus, ištiesiu kojas ir valgysiu tiek šlamštmaisčio, kiek pajėgsiu“, – po antradienį Vilniuje surengto LKL sezono uždarymo renginio sakė dvejus metus „Žalgiryje“ rungtyniavęs 27-erių metų 208 cm ūgio amerikietis.

Į „Barcelonos“ komandą išvyksiantis aukštaūgis teigė Lietuvoje atradęs antruosius namus.

„Man Lietuvoje labai patiko, jaučiausi čia kaip namuose, ši šalis mano širdyje užima ypatingą vietą“, – kalbėjo B. Daviesas.

Pasak krepšininko, patekimas į simbolinį LKL sezono penketą jam buvo malonus netikėtumas.

„Atėjau į apdovanojimus nieko nesitikėdamas, bet malonu būti pripažintam už savo darbą, ypač po sėkmingo sezono, – kalbėjo amerikietis. – Turėjome puikų sezoną tiek Eurolygoje, tiek LKL. Buvome laikomi LKL finalo favoritais, tačiau iškovoti titulą nėra lengva. Sunkiai dirbome, kad tą pasiektume, ir džiaugiamės, jog pavyko užkopti ant prizininkų pakylos viršaus“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)