Čempionų taurę vėl kėlė Paulius Jankūnas, kuris komandos draugų triumfą dėl traumos šeštadienį stebėjo nuo atsarginių žaidėjų suolelio.

„Žinoma, kur kas smagiau būtų pergalę švęsti aikštelėje. Vienareikšmiškai. Sezonas buvo ilgas ir sunkus, buvo daug traumų, todėl labai smagu, kad finišavome pergalingai“, - po pergalės kalbėjo „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

„Visada reikia tikėti – kuo labiau tiki, tuo geriau išeina. Jau esu minėjęs, kad vis nepalauždavome, nenugalėdavome, nepribaigdavome savo grobio. Šiandien tai padarėme“, – teigė Artūras Milaknis.

„Dabar norisi pailsėti, dar yra laiko iki rinktinės. O dabar galvoju apie šventimą – juk iškovojome titulą ir reikia gerai atšvęsti.

Kalbant apie finalą, mes tiesiog esame geresnė komanda ir tai įrodėme. Visą sezoną tą įrodinėjome, tačiau buvome pikti ant savęs dėl Taurės finalo. Tą atsimename iki šiol ir norėjome įrodyti, kad ten buvo klaida“, – po pergalės teigė Marius Grigonis.

„Kaip žaidi, taip ir reikia švęsti. Žaidėme gerai, tai šiandien gali būti visko“, – juokėsi Edgaras Ulanovas.

Panašu, kad E. Ulanovas sulauks ne tik čempionų aukso žiedo, bet ir naudingiausio finalo serijos žaidėjo titulo.

„Stengiuosi tai stumti į šoną, nenorėjau perdegti. Pradžioje taip ir buvo, o vėliau kamuolys pradėjo vaikščioti. Žaidėme tiesiog nesustabdomai. Kalbant apie titulus tikrai neslėpsiu, kad džiaugčiausi gavęs MVP. Džiaugiuosi ir savo penktuoju LKL čempiono žiedu. Bet ateis naujas sezonas, vienos blogos rungtynės ir viskas bus pamiršta. Taip kad nėra kada atsipalaiduoti“, – teigė E. Ulanovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)