Milaniečiai trečiame kėlinyje pirmavo 14-os (81:67), o ketvirtame – 12 taškų skirtumu (83:71), tačiau galiausiai buvo priversti žaisti pratęsimą, kuriame neprilygo savo varžovams ir atsidūrė nepavydėtinoje padėtyje.

Beveik įpusėjus lemiamam ketvirčiui Simone Pianigiani auklėtiniai dar buvo priekyje 95:89, bet tuomet kone 10 minučių nepelnė nė taško, pralaimėjo atkarpą net 0:20 ir beviltiškai atsiliko – 95:109. Visus savo keturis taškus pratęsimo pabaigoje šeimininkai pelnė baudų metimais.

M. Kuzminskas per 9 minutes įmetė 4 taškus (2/4 dvitaškiai, 0/1 tritaškis), atkovojo 2 kamuolius ir surinko 1 naudingumo balą. Visgi įspūdingiausias epizodas, kuriame lietuvis sudalyvavo, buvo galingas blokas, gautas bandant įkrauti kamuolį iš viršaus.

Prabangaus „Armani“ kailio neišgelbėjo ir aikštėje siautėjęs Mike'as Jamesas, kurio sąskaitoje – 32 taškai (8/12 tritaškiai).

Trečiasis ir galbūt jau paskutinis šios pusfinalio poros susitikimas vyks sekmadienį Sasaryje.

Kitame pusfinalyje Kremonos „Vanoli“ ir Venecijos „Umana Reyer“ ekipos (kol kas serijoje – 0:1).



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)