„Savo klasę Itoudis jau pademonstravo laimėdamas Eurolygą. Nieko keisto, kad juo domisi kiti Eurolygos klubai ir, kiek aš pats girdėjau, yra susidomėjimo ir iš NBA lygos, – kalbėdamas su TASS sakė A. Vatutinas. – Detalių nežinau, nes nesu trenerio agentas, tačiau artimiausiu metu mes aptarsime planus. Kol kas dar nebuvo laiko.“

Manoma, kad A. Vatutinas 48-erių treneriui iš Graikijos turėtų pasiūlyti pratęsti sutartį, besibaigiančią po šio sezono.

Jame CSKA klubui liko žaisti tik VTB Vieningoje lygoje, kur komanda jau yra per žingsnelį nuo patekimo į finalą.

Akivaizdu, kad vasara CSKA ofise bus karšta, nes apskritai po šio sezono pasibaigia net 9 Maskvos ekipos žaidėjų kontraktai ir juos reikia arba pratęsti, arba pasirašyti iš naujo.

Tarp tokių žaidėjų – Willas Clyburnas, Cory Higginsas, Nando De Colo, Sergio Rodriguezas, Kyle'as Hinesas, Othello Hunteris, Alecas Petersas, Michailas Kulaginas ir Semionas Antonovas.

Rusijoje manoma, kad komandą turėtų palikti S. Rodriguezas ir A. Petersas, o kiti žaidėjai CSKA marškinėlius turėtų vilkėti ir toliau.

Vienintelis Maskvos klubo legionierius, kurio kontraktas galioja ir kitam sezonui – tai Italijos pasą turintis amerikietis Danielis Hackettas.

Tiesa, pats A. Vatutinas, CSKA klube dirbantis jau dešimtmetį, duodamas interviu cskanews.com portalui, neseniai užsiminė, kad turi minčių pabaigti šį karjeros etapą vasarą palikdamas „armiečių“ gretas.

„Faktas, kad užbaigsiu sezoną, o vėliau pradėsiu galvoti. Po didelės pergalės galima išeiti su mažoriniu akordu. Tai ne pats paprasčiausias darbas, jis yra lydimas nuolatinio streso“, – teigė A. Vatutinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)