Šį vakarą buvo suplanuotos pirmosios atkrintamųjų rungtynės Atėnuose, tačiau vietoj varžovų ant atsarginių suolelio gulėjo... višta.

Arenoje pasirodę „Panathinaikos“ krepšininkai nesulaukė varžovų, tačiau skirstytis neskubėjo ir jėgas draugiškai išbandė tarpusavyje.

Tuo metu PAO strategas Rickas Pitino buvo pastebėtas greta parketo filmuojantis draugišką jo auklėtinių kovą.

Prieš kelias dienas jis prasitarė, kad „per penkis mėnesius darbo Graikijoje pamatė tokių dalykų, kurių iki šiol neregėjo savo karjeroje“.

Tuo metu „Olympiakos“ dar praėjusios savaitės pabaigoje pranešė, kad neketina dalyvauti atkrintamosiose ir pasiruošusi kristi į antrą pagal pajėgumą lygą.

Pirėjo klubas protestuoja prieš šališką teisėjavimą jų ekipos atžvilgiu.

Graikijos lyga nenuolaidžiavo ir iškėlė ultimatumą – žaisti arba kristi į antrą divizioną. Skelbiama, jog „Olympiakos“ susitaikė su tokiomis sankcijomis – kitą sezoną stipriausioje Graikijos krepšinio lygoje komanda nežais. Ji tikisi būti priimta į Adrijos lygą.

Tiesa, patekti į Adrijos lygą Pirėjo klubui nebus lengva – jo priėmimą turi patvirtinti visos šiose pirmenybėse dalyvaujančios ekipos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)