„Skycop“ sekmadienį svečiuose 71:77 nusileido Klaipėdos „Neptūnui“ ir ketvirtfinalio seriją pralaimėjo 1-2. Po paskutiniųjų rungtynių V. Šeškus įvertino sunkų sezoną pažymiu bei prisipažino esąs pavargęs.

„Tarp šešių ir septynių. Galėjome geriau, bet į ketvertuką patekti tikrai buvo labai sunku. Lietuvoje jis užimtas“, – kalbėjo jau po praėjusio sezono trauktis iš trenerio posto planavęs ir tokio plano nepamirštantis 52-ejų specialistas.

„Pernai sakiau, kad tikrai kitą sezoną nedirbsiu, bet reikėjo aukotis. Ketinu ilsėtis po šio sezono. Jaučiasi begalinis nuovargis. Tai jaučiasi sprendimų greičiuose. Visur jaučiasi“, – atviravo V. Šeškus.

Tuo metu „Neptūno“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis džiaugėsi nelengva pergale bei pripažino nerimavęs dėl galimos ankstyvos sezono pabaigos.

„Bijojome, kad sezonas gali pasibaigti, tačiau stengėmės apie tai negalvoti, nes žinojome, kad vienas mačas viską gali pakeisti.

Juokavome, kad penktadienį Prienai jie buvo užsisakę pirtelę, o sekmadienį jau mums galėjo reikėti ją užsisakinėti“, – po pergalės šypsojosi Maksvytis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)