Prieš rungtynes vilniečių treneris D. Adomaitis atskleidė, kad komandos viduje šiuo metu jaučiamas maksimalus susikaupimas.

„Nusiteikimas rungtynėms yra šimtaprocentinis. Turėjome video peržiūrą, išanalizavome klaidas ir esame pasiruošę kovoti“, – teigė „Ryto“ strategas.

Sostinės ekipa šį sezoną jau turėjo panašaus pobūdžio rungtynių patirties. „Gyvenk arba mirk“ susitikimuose vilniečiams šiemet teko žaisti Europos taurės ir Karaliaus Mindaugo taurės turnyruose. Paklaustas, ar „Rytui“ tai gali padėti, D. Adomaitis kalbėjo atvirai.

„Visada kažkokia patirtis yra gerai. Faktas, kad buvimas tokiose situacijose duoda kažkokios naudos. Tačiau šiose rungtynėse bus nauja istorija. Privalome išlikti susikaupę bei atlikti savo darbą.“

Kadangi lemiamas serijos iki 2 pergalių mačas bus žaidžiamas „Ryto“ arenoje, treneris tikisi tvirtos vilniečių paramos.

„Sirgaliai yra mūsų šeštasis žaidėjas bei visada mums labai padeda. Norime bei tikimės, kad šįkart taip pat nebus išimtis“, – atviravo D. Adomaitis.

Pastarajame serijos susitikime vilniečiai išvykoje 92:83 nusileido Utenos ekipai, o pirmosiose rungtynėse 93:91 triumfavo triukšmingoje „Ryto“ arenoje.

Ketvirtfinalio serijoje vilniečių gretose įspūdingai rungtyniauja A. Butkevičius bei A. Parakhouskis. Arnas vidutiniškai pelno po 23 taškus, atkovoja po 9 kamuolius ir surenka po 32 naudingumo balus. Solidų indėlį į vilniečių žaidimą įneša ir baltarusis, kuris įmeta po 17,5 taško bei surenka po 23 naudingumo balus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)