Šį sezoną J. Vesely per rungtynes vidutiniškai įmeta po 12,5 taško, atlieka po 2,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovoja po 4,9 kamuolio. Po 18 naudingumo balų renkančio čeko vedama Stambulo ekipa reguliariajame sezone pasiekė lygos rekordą – 25 pergales.

MVP titulą iš Luka Dončičiaus perėmęs J. Vesely apdovanotas ir už gražiausią sezono epizodą – įspūdingą dėjimą į Las Palmo „Gran Canaria“ krepšį.


Apdovanojimų ceremonijoje dalyvavo ir Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Brandonas Daviesas, kuris atsiėmė apdovanojimą už patekimą į simbolinį geriausių Eurolygos krepšininkų penketą. Greta amerikiečio – Nickas Calathesas, Kostas Sloukas, Willas Clyburnas ir tas pats J. Vesely.

Į antrąjį simbolinį penketuką pateko Vasilije Micičius, Nando De Colo, Mike'as Jamesas, Vincentas Poirier ir Edy Tavaresas.

Geriausiu lygos jaunuoju krepšininku pripažintas Podgoricos „Budučnost“ devyniolikmetis puolėjas Goga Bitadze, geriausiai besiginančiu krepšininku išrinktas Madrido „Real“ centras Edy Tavaresas, o rezultatyviausiojo titulą atsiėmė Milano „Armani Olimpia“ lyderis Mike'as Jamesas.

Sekmadienį finale dėl čempionų titulo kovos Maskvos CSKA ir Stambulo „Anadolu Efes“ komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)