Po 19 proc. surinko Atėnų „Panathinaikos“ ir Stambulo „Fenerbahce“ namų tvirtovės.

Sunkiai gynyboje įveikiamu žaidėju 22 proc. įvardijo Bryantą Dunstoną iš Stambulo „Anadolu Efes“. Šiame balsavime vieno balso sulaukė ir Thomasas Walkupas.

Labiausiai neįvertintu žaidėju tapo kitas „Anadolu Efes“ atstovas – Adrienas Moermanas. Eurolygos žaidėjų atsakymuose buvo ir žalgiriečių Brandono Davieso, Leo Westermanno ir Edgaro Ulanovo pavardės.

Geriausias dėjikas į krepšį, 36 proc. respondentų nuomone, yra Derrickas Williamsas iš Miuncheno „Bayern“. Trijų balsų sulaukė ir Aaronas White‘as.

Net 42 proc. balsų gavo Madrido „Real“ amerikietis Jaycee Carrollas, kai buvo paprašyta įvardyti geriausią lygos metiką. Triskart paminėtas buvo ir Artūras Milaknis.

70 proc. balsavusiųjų pritarė, kad „Kylančios žvaigždės“ prizo labiausiai vertas Goga Bitadze. Du apklaustieji šį apdovanojimą būtų skyrę Rokui Jokubaičiui.

Naudingiausio žaidėjo titulą 27 proc. apklaustųjų skyrė „Fenerbahce“ aukštaūgiui Janui Vesely. Šioje apklausoje trijų balsų sulaukė B.Daviesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)