Pirmąją turnyro dieną B grupėje 83:85 nusileidę Miuncheno „Bayern“ jaunimui, penktadienį jaunieji žalgiriečiai 70:71 (17:13, 20:12, 15:24, 18:22) nusileido Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkams.

Ilgą laiką priekyje buvę žalgiriečiai subyrėjo rungtynių pabaigoje, ėmę švaistyti neparengtus tritaškius metimus.

Tokiais veiksmais ypač piktnaudžiavo estas Kerras Kriisa, iš viso metęs 12 tritaškių ir pataikęs 3. Kauniečiams jis pelnė 18 taškų.

19 taškų ir 9 atkovoti kamuoliai – Modesto Kanclerio sąskaitoje, 10 taškų surinko Gytis Mačionis.

Nugalėtojams 19 taškų surinko Deni Avdija, 15 – Razielis Hayunas.

Šis pralaimėjimas reiškia, kad į finalą „Žalgirio“ krepšininkai nebepateks.

Kitose grupės rungtynėse Belgrado „Bemax“ 84:74 nugalėjo „Bayern“ ir į savo sąskaitą įsirašė 2 pergalę iš tiek pat galimų.

Po dviejų turų „Bemax“ su 2 pergalėmis užima 1-ąją vietą, po kartą laimėjusios „Bayern“ ir „Maccabi“ ekipos dalijasi 2-3 vietas, o „Žalgiris“ be pergalių yra 4-oje pozicijoje.

Paskutines rungtynes žalgiriečiai šeštadienį žais su grupės lyderiais serbais. Jų pradžia – 12 val. Lietuvos laiku.

Primename, kad pernai šio turnyro laimėtojais tapo Vilniaus „Ryto“ jaunieji krepšininkai, varžybose dalyvaujantys ir šiemet, tačiau jas A grupėje pradėję pralaimėjimu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)